A konferencia ideje és helyszíne: 2015. június 10-12. Hotel Aquarell Cegléd, 2700 Cegléd, Fürdő út 24. Telefon: +36 53 510 900

Néhány fontos tudnivaló a szállóról:

A szálló egy igazi wellness szálló, ahol a vendégek ingyen használhatják a wellness alapszolgáltatásokat, ezek a következők: élménymedence, termál ülőmedence, pezsgőfürdő, finn és bioszauna, gőzkabin, hideg merülőmedence, fitness terem. Továbbá ingyenes a fürdőköpeny használat, a szobákban van internet csatlakozás, és ingyenesen használható az éjszakára zárt és kamerával figyelt parkoló.

Viszont van egy szokatlan előírásuk, amit szerződési feltételek részeként tudomásul kellett vennünk: a rendezvény idején a szállóba behozott alkoholos italok után 300Ft/dl dugódíjat számítanak fel. Szóbeli egyeztetés alapján ezt persze csak a szálló közterületein (a szobán kívüli) italfogyasztás ellen alkalmazzák.

Érkezéskor megígérték, hogy a szobákat reggeltől el tudjuk foglalni.

A szálló szomszédságában van egy nagy strand és élményfürdő.

 

A helyszín megközelítése vonattal:

A szálló mindegy 1000 méterre (10-15 perc gyalog távolságra) van a Budai út megállóhelytől, ahol Budapest és Cegléd között nagyon sűrűn közlekedő személyvonatok mindegyike megáll. Akinek ez a gyalogút megtétele nehézségbe ütközik, azt előzetes egyeztetés alapján gépkocsival behozzuk a szállóig. A menetidő:

Nyugati pályaudvartól 62 perc, a Kőbánya-Kispest megállótól 47 perc.

Debrecenből mindössze 1 óra 46 perc (szerencsés csatlakozásnak köszönhetően).

Pécsről sajnos a rosszabb átszállási feltételek miatt közel 5 óra vonattal.

 

Gépkocsival:

A gépkocsival érkezőknek csak arra érdemes figyelni, hogy Fürdő útra északról, vagyis a Budai út felől jöjjenek be, mert délről, az úgynevezett Pesti útról (az egykori 4-es, ma 40-es útról) a Fürdő út pillanatnyilag nagyon rossz állapotú.

Ceglédet és Ceglédbercelt három út köti össze: a településeket északon elkerülő új 4-es főút, tőle kissé délebbre az úgynevezett Budai út, majd attól is délre a 40-es út (a Pesti út). Budapest felől érkezve a 4-es útról a 60-as km-táblánál lehet Ceglédbercelre (jobbra) lekanyarodni, majd balra az első út a Budai út, amin kb. 4 km után érünk a szállóhoz. Cegléd belvárosa felől jőve (ha a GPS nem adna segítséget), úgy találhatunk rá a Budai útra, hogy a Tápiószentmárton felé kivezető Külső Kátai utat keressük, és ahol az jobbra elkanyarodik, ott indul egyenesen tovább a Budai út (vagy kérdezzük a helybélieket.

Gépkocsival Budapestről kevesebb, mint 1 óra, Szegedről egy és háromnegyed óra, Debrecentől 2 és negyed óra, és Pécstől 2 és háromnegyed óra.